Mijn Beauty Passport

Welkom op mijn nieuwe blog!

Als eerste post wil ik het graag hebben over mijn beauty profiel, of zoals ik het noem mijn ‘Beauty Passport’. Aangezien ik het op deze blog vooral over beauty-stuff ga hebben is het makkelijker als jullie een idee hebben van hoe mijn huid & haar er eigenlijk uit zien. Niet? 🙂

My skin: 

Ik heb zeker géén perfecte huid. Af en toe heb ik last van (ongewenste!) puistjes. Vooral in periodes wanneer ik iets meer stress heb of tijdens ‘de periode van de maand’ zijn ze daar: op mijn voorhoofd en/of kin. Verder moet ik voorzichtig zijn met wat ik allemaal op mijn gezicht smeer want mijn huid is vrij gevoelig en raakt heel snel geïrriteerd.

De dermatoloog omschreef mijn huid als een gecombineerde huid. Ik vind mijn huid niet extreem droog of extreem vet, eerder zo ergens tussen in.  Ik merk wel dat mijn neus vaak afvelt (wat ik er ook op smeer) en dat in de zomer mijn voorhoofd en kin wat glimt.

Nu qua kleur… Wel ik heb een hele bleke huid met enkele sproetjes. Mensen vragen dan ook vaak ‘hé ben je ziek, je bent zo bleek?!’ (= HATELIJK!). Ik bruin ook helemaal niet tijdens de zomerperiode. Ondanks het vele proberen (ik weet het, het is niet bepaald gezond) blijf ik mijn bleek kleurtje houden *zucht*.

Over het algemeen ben ik wel blij met mijn huid. Maar het huis verlaten zonder iets van ‘kleur’ op mijn gezicht? NO WAY! Enkel als het echt moet. 😉

My hair:

Mijn haar is halflang en van nature donker bruin en golvend. Vroeger was het meer krullend maar na jaren het te stylen, kleuren, kortom experimenteren, is het mooie er wel af. Mijn stijltang en krultang zijn dan ook standaard aanwezig in de badkamer.

Qua structuur is mijn haar vrij normaal, al worden mijn wortels vrij snel vet en zijn de punten enorm breekbaar. Ik probeer al jaren mijn haar te laten groeien *oh rapunzel-haar*.. Maar het groeit niet zo snel, en wat er bij komt moet er nadien meteen weer af omwille van het splitsen. 😦 Momenteel is mijn haar ook iets lichter gekleurd omdat ik het donkere zo beu was. Leek ik nog bleker!

Afbeelding

 

Et voila, ‘Jolien’ in een notendop! 😉 Als jullie vragen/tips/… hebben: contacteer me zeker! Ook als jullie ideetjes hebben of bepaalde reviews op deze blog willen zien.

Schermafbeelding 2013-06-29 om 18.07.07

http://www.bloglovin.com/blog/11570695/?claim=3xa5fxan4sc

4 thoughts on “Mijn Beauty Passport

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s